сряда, 10 септември 2014 г.

ЗНАНИЕТО Е БОГАТСТВО

Привет на всички,отделили от времето си да надникнат в моя блог!Днес искам да ви покажа една картичка ,с която отговарям на въпроса на много ученици в края на лятната ваканция-"Защо пак трябва да ходя на училищеееее?"Още помня как моята дъщеря по няколко пъти на ден ми задаваше този въпрос по това време на годината, докато беше в училищна възраст.И не само тя го задаваше, но и децата на всичките ни приятели в тази възраст ни докарваха до истерия с него.Ако трябва да съм честна, нямам в предвид точно знанието ,което днешните ученици получават в училище, но това е действителността и тема на друг разговор .Картичката ще включа в КФП 233-Есента и нейните ярки багри и Лятно предизвикателство #9 - Отново на училище на Хартиени вълшебства.Пожелавам ви хубава вечер и още по-хубав утрешен ден!

1 коментар:

  1. Едва ли децата оценяват или разбират знанията, които получават в училище. Дали те ще им помогнат в бъдеще и ще израснат ли разумни и мислещи хора? Надявам се...
    Аз оценявам красотата и мисълта, вложена в тази картичка, която говори и ми напомня за умора, веселие, игри, притеснение и много смях след последният училищен звънец за деня.
    Благодаря за чудесното участие при Картичкофуриите! Ася

    ОтговорИзтриване