понеделник, 24 ноември 2014 г.

КАРТИЧКА ЗА ЮБИЛЕЙ

Привет на всички отбили се тук и на всички неотбили се:)!Споделям с вас една картичка която направих за един страхотен човек и вярна приятелка от ......много години(дай боже всекиму такива като нея) за нейният както е видно 60 годишен юбилей.Той беше преди два месеца, но поради редица обстоятелства успяхме да го отпразнуваме с нея едва  днес.Но ние сме на принципа поводи за празнуване могат да се отлагат ,но никога не се пропускат.Тя харесва изчистени картички,пък и аз напоследък когато зависи от мен и правя картички за кеф ,така да се каже ,все ме влече към този стил, така че тази картичка направих с голямо удоволствие и резултатът стана перфектен в моите очи и в нейните както се оказа днес.Тя е една дейна жена на която годините изобщо не и личат така че всичко се завъртя около този факт.Картичката ще включа в Предизвикателство №12 на Хартиени вълшебства - Юбилей.Благодаря за търпението да изчетете всичко до тук и лека нощ или добро утро или хубав ден изобщо да ви е готино в този и във всички следващи моменти :).                                                                                                P.S.Извинявам се за лошата снимка,но напоследък слънцето изобщо не съдейства на почти липсващото ми умение да правя прилични снимки.(затова пък прикрива лошият ембосинг хахаха)

3 коментара:

  1. Поли, много обичам изчистени картички. И стилни обичам , а тази е и стилна и изчистена! А в надписа направо се влюбих и мисля да ти го открадна :-).

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна картичка със страхотно послание. Идеален начин да се включиш в нашия (макар и не 60 - дай боже и това да празнуваме) юбилей! Благодаря ти и до скоро!

    ОтговорИзтриване