петък, 20 март 2015 г.

КАВЪР КАРТИЧКА

Оригиналът на Зара

Моята кавър картичка
Привет на всички!Днес реших да ви покажа кавър картичката, която направих вчера на един дъх(когато ме връхлети вдъхновението съм много бърза, но колко ефективна не знам:))за играта на Зара по случай стотната и публикация.Да си здрава,щастлива и все така оставяща ни с отворени уста пред поредната ти майсторски изработена картичка,албум или друг проект!Мен лично всяка твоя картичка направо ми изпълва душата с красота!Та да си дойда на думата, най-трудната част според мен не само за мен ,а и за всички, които се осмелят да се включат, ще е да си изберат някоя картичка сред всичките прекрасни от блога и.Аз си избрах бързо поради простата причина ,че съм леко скарана с оцветяването и се целих в картичка без оцветена картинка (тиквата не я имам за твърде сложна за оцветяване),а такива не са много в блога:)Но ако оцветявах не знам как щях да се справя с избора още повече че имам коледно тагче на Зара от Коледната размяна на тагове и виждам на живо за какво става въпрос като изработка и майсторлък.Избрах картичка аз, но за беда никога не съм правила хелоински картички и нямам нужните хартии и шаблони и надписи и каквото там трябва.Но луд умора няма и като съм решила ,че се включвам няма връщане назад:)Основната хартия на ромбове съм си я направила с изрязани оранжеви и черни ....квадрати защото ми се видя по-лесно.Голямо разчертаване и лепене падна за да не изкривя подредбата им.Дизайнерската хартия в горната и долната част на картичката първоначално беше черно-бяла но я дистреснах с оранжево мастило, което обаче прецака намазването на краищата с бяла акрилна боя защото мастилото оцвети бялата боя и в крайна сметка след 3-4 нанасяния остана много бледо жълто. Всички други елементи съм изрязвала с ножицата на ръка и надписът е ръчно писан ,но то му и личи:)За къщата използвах релефен картон ,защото не ми се цапаше с боя и паста за да докарам релефа.Тиквата съм я оцветила с малкото ми акварелни моливи затова не стана толкова наситено оранжева защото нямам такъв цвят.Извинявам се за дългото изложение но реших че може да ви е интересно как съм се справила с това предизвикателство.Хубава вечер на всички и много усмивки!

5 коментара:

 1. лелеееее ама ти си се справила повече от перфектно! Честно да си призная в първият момент се усъмних дали не е моята картичка, после се сетих, че тя е в шкафа и няма как да е тя, хихи. След много задълбочен преглед видях разликите (после прочетох и публикацията) и да ти кажа съм повече от очарована! Моята хартия на ромбовете и другата си правих на ФШ, и се поозорих, не не мога да се сравнявам с хъса ти да я докараш 1:1. Евала за играчката ти да режеш ромбовете и да ги лепиш за да докараш хартията. Виждам, че и клонките са рязани на ръка за което още едно браво! Благодаря за прекрасния, не, за перфектния Кавър! Усмивки от мен :)))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. От мен едно голямо "Благодаря" за оценката ти:)!

   Изтриване
 2. nike free 3.0 australia Looking back at him, nike free 3.0 australia cheap actually had fallen asleep. The next morning, sale came Shengda cell nike free 3.0 australiadoor, with Arab East I do not know whose cheap nike free 3.0 hand extortion's latest promise to cheap ducks N478 nike free 3.0 australiaphone a telephone call nike free 3.0 sale telling him he had to. Such a long time.

  ОтговорИзтриване
 3. air max 2015 homme pas cher Sanjiang air max 2015 femme pas cher superimpose cheap, cheap nor denied being incorporated into his pocket and walked out air max 2015 homme pas cher toward the cheap air max 2015 homme pas cher walked past. see the face of cheap cheap Fei Qi suddenly conceived, trot out air max 2015 homme pas cher almost fell. cheap and quickly took him to live, deep kiss, nike air max 2015 pas cher little girl elated.

  ОтговорИзтриване