неделя, 12 юли 2015 г.

МОРСКИ ПЕЙЗАЖ




Привет на всички надникнали тук :)!Споделям ви картичката с любимата ми морска тематика, която направих специално за http://kartishok-challenges.blogspot.com/2015/06/challenge3-at-the-sea.html .Успях да направя повечко.... прилични??? снимки ,на които добре се виждат детайлите, така че няма да изпадам в дълги обяснения.Само ще кажа ,че бялата основа ми беше останала от някакви експерименти със синя и зелена акрилна боичка.Добавих елементите и малко глоси ,имитиращо пръските от разбиващата се в корковата :) скала вълна.Това е :)Ще я включа още в http://www.simonsaysstampblog.com/mondaychallenge/?p=2834 и http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2015/07/cmc70-anything-goes.html .Усмивки за всички!

3 коментара:

  1. Поли, гледах я през телефона вече десетина пъти, и тази и следващата.. Как успяваш да придадеш такава деликатност на всичко, което правиш, и да оставиш собствен отпечатък, не знам, но чудесно ти се получава.Благодаря ти също, че ни подкрепяш и се оставяш да бъдеш вдъхновена от нашите предизвикателства в Картишок. Продължавай да участваш и да ни показваш различни и свежи картички като тази морска прелест.

    ОтговорИзтриване
  2. Интересни хрумки, представени ни по блестящ начин! Благодаря за споделянето в Кард Мания! Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. What a wonderful scene you have created here ! Love the texture. Thank you so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog this week :)

    ОтговорИзтриване