четвъртък, 8 октомври 2015 г.

Из дневниците на червените обувки :)


Привет на всички !Напоследък правя само сериозни картички за сериозни случаи - сватби , кръщенета , юбилеи и годишнини, та честно да си кажа май нещо ми дойде сериозността в повече и днес сядайки да направя картичка за шестото предизвикателство на Картишока - точки, нищо сериозно не ми дойде в ума :):):) !Затова пък постоянно си мислех за червени обувки с високи токчета и къде да ги сложа тези обувки - на едни мноооого дълги женски крака , които все някъде свършват. В случая приблизително в средата на тази картичка :).Краката нарисувах сама ,завих ги с един "бял чаршаф "(все пак е есен,хладничко е ), който трябваше да е от бяло копринено парче за по-луксозно, но не можах да го намеря ( понякога съм мноооого прибрана ) и използвах по принуда някакво друго бяло парче от ... интересна материя .Малко ембоснати тук там сърчица, няколко изрязани златни сърчица , червена роза,шампанско и ....другото оставям на вашето въображение :)!Мисля да мушна тази картичка и в http://cardsaddicted.blogspot.bg/2015/10/275.html .Да ви е готино и несериозно ! Или пък несериозно и готино :)!

7 коментара:

  1. Ахахах, Поли! Много забавно мушване! Мерсиии, че се включи...:)

    ОтговорИзтриване
  2. Поли, разсмя ме с глас в събота сутрин. Много добро попадение е тази картичка - от червените обувки, които също не бих отказала и аз, до надписа. Закачката е свежа, а талантът ти за рисуване на крака - очевиден. Продължавай все така с "несериозните" картички

    ОтговорИзтриване
  3. Хахаха, много забавна и закачлива картичка... като гледа човек тези хубави дълги крака да му се прииска да е мъж и да печели по точки. На мен като на жена мнооого ми харесват обувките :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Поли, необикновена идея и страхотна реализация! Червените на точки обувки са доста изкушаващи! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ах, Поли, много интересна хрумка!!! Страхотна е!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви ,момичета ,че ме взехте на "несериозно'' :):):)!

    ОтговорИзтриване
  7. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване