четвъртък, 4 февруари 2016 г.

Картичка за приятелка и за .....вчера :):) / Сard for a best friend

Най обичам да правя картички за "вчера" и това съвсем сериозно, без изобщо да се майтапя .Сега ще ви споделя защо.Ами защото се научих ,когато ми се обадят в последния момент, да кажем в 21 часа вечерта, с молба за картичка за следващия ден се съгласявам единствено при условието, че картичката ще бъде съобразена с техните изисквания доколкото аз преценя, че позволява предпочитания от мен CAS стил :):):).Така хем избягвам да съм в идиотското и времепоглъщащо положение  да трябва да съчетая "розови кюлоти с нежна романтична дантела , научна степен по физика и хоби - развъждане на бели червеи за риболов" в неповторима и отнемаща дъха handmade картичка, хем успявам да релаксирам и аз ,създавайки нещо наистина с желание в предпочитания от мен стил.Не че не успявам да докарам прилични картички с комбинация от почти невъзможни за съчетаване изисквания в тях ,но това няма как да ми се получи за такъв кратък срок от днес вечерта за утре следобед. Та днес споделям с вас тази изчистена картичка ,която имах удоволствието да направя при гореспоменатите условия за една най-добра приятелка, която практикува йога ,обича орхидеи и е отворена към духовното.Получи ми се една почти "дзен" картичка,която ще включа заради сърчицето и различните техники - ембос,структурна паста и шаблони , дантела ,печати,дистрес мастила ,акварелни моливи за оцветяване на вътрешната част на орхидеите и изрязани елементи ,някои на ръка като самите орхидеи в http://kartishok-challenges.blogspot.bg/2016/01/mmp9hearts.html , http://www.simonsaysstampblog.com/wednesdaychallenge/ , http://craftycardmakers.blogspot.bg/2016/01/156-punches-andor-dies.html - the branch is a die cut , http://thepaperplayers.blogspot.bg/2016/01/pp280-tic-tac-toe-challenge-from-jaydee.html - I choose die cuts (branch and heart)-pink-girly и http://lovetoscrapchallengeblog.blogspot.bg/2016/02/ltscb-71-have-heart.html - notes is a stamp.Благодаря ви за отделеното време и да имате хубав ден!Thank you for visiting and have a nice day :)!

7 коментара:

 1. Еее, Поли, страхотна картичка отново ни показваш, а с тая "дзен" техника дето я вкара, орхидеи, любов, музика... пак ме оставяш без думи! Благодаря, че я споделяш! ;)
  Прегръдки!
  Ирена

  ОтговорИзтриване
 2. Ехаа, много нежна и красива! Искрено се забавлявах, докато четох публикацията ти, защото ситуацията ми е много позната. Но крайният резултат е наистина зашеметяващ! Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 3. Awesome card! Love those orchids! Thank you for joining our „Dies & Punches“ challenge over at the Crafty Cardmakers ;o) Happy crafting,
  Maike

  ОтговорИзтриване
 4. Дзен...арт...или каквото ти кажеш :), но все хубаво!Поздрав!

  ОтговорИзтриване
 5. So elegant card! Thanks for joining us at Love To Scrap! Challenge Blog! Hope to see you again soon!! HUGS!
  Ann DT

  ОтговорИзтриване
 6. A beautifully elegant card!

  Thanks for joining us at Crafty Cardmakers!

  ОтговорИзтриване
 7. Beautiful card! Love the pretty flowers and fabulous background!!

  Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

  hugs...
  Melissa

  ОтговорИзтриване