понеделник, 2 май 2016 г.

С рогата напред :)Привет :)!Тази картичка направих за съпруга на една страхотна сладурана и моя приятелка. Задачката-закачка ми беше зададена много навреме - три,четири седмици преди деня Х и имах достатъчно време да обмисля как да пресъздам върху хартия желаното, а именно да има овен с гоооолеми рога и кросов мотор -червен КТМ(който за информация се кара по горски пътища , пресечен терен така да се каже) .Но както доста често ми се случва, когато много харесвам човека и искам  всичко да се получи перфектно, нещата се закучват.Идеята за този и вид(след хиляди минали през главата ми ) ми хрумна дословно в последния момент, в следващите няколко последни момента успях да открия подходящи по цвят и положение картинки в интернет ,че да кача този пепеляво розов овен на червения мотор :) и да ги поставя в една горска среда, която поради оранжево-розово-кафявия фон  оформих като есенна.По въпроса за големите рога ,първото което ми хрумна е че и приятелката ми успешно може да се справи с поставянето им :):):),но тя каза, че нейната идея не е да наблегне точно на ТЕЗИ рога, а на другите,та се наложи да направя кофраж от бижутерска тел, който да увия в канап. Малко истински камъчета,мъх ,дървесна коричка ,печат на гуми и създаване на илюзията за изхвърчащи изпод гумите камъни с перманентен маркер и това е крайния резултат.Снимах я ,естествено, минути преди да я предам и въпреки липсата на слънце се получи доста добре, но розовите нюанси са леко по- розови на живо.Ще я включа в http://kartishok-challenges.blogspot.bg/2016/04/blog-post_29.html - Розово с усмивка :) и (първи) рожден ден.Че е в нюанс на розовото и за рожден ден е видно, а че предизвика най-малко две големи усмивки -една на приятелката ми и една на нейна дружка, която беше когато и я давах ви гарантирам аз и впоследствие разбрах за още -тази на рожденика и другите присъстващи .Усмивка и за всички с рогати зодии (към които спадам и аз и съм точно Овен ) и специално за теб, Кат :).

8 коментара:

 1. Поли, картичката ти се е получила много оригинална и въпреки, че хрумката се е появила в последния момент, си е супер готина и усмихваща.
  Благодаря, че се включваш в партито за нашата блого-годинка в Картишок.
  Прегръдки!
  Ирена

  ОтговорИзтриване
 2. Много ме усмихна в дъждовния ден. Оригинална, забавна и прекрасно изпълнена идея. Браво. Благодаря за участието в розово/смешното предизвикателство и празник на Картишок ММП. :)ххх

  ОтговорИзтриване
 3. Жестока картичка, Поли! Още не мога да си събера усмивката :)Прекрасни идеи и великолепно изпълнение! И за знаеш, че някой ден ще заимствам идеята с рогата, много е яка! Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 4. Много добра и запомняща се картичка. Мисля този рогат господин винаги ще помни човека, който му я е подарил. Поздравления Поли за оригиналната идея и сполучливото изпълнение.

  ОтговорИзтриване
 5. Еха, Поли справила си се толкова блестящо, че не знам какво да кажа. Толкова е оригинална и усмихваща, а как си намерила точно това, което са искали да има на картичката, имайки предвид колко е специфична комбинацията, си е просто върха. Чудесна е! =)

  ОтговорИзтриване
 6. Хе,хе, като един истински овен, няма как да не се възхитя на тази чудесно измислена и изработена картичка! Прекрасна е и се радвам,че я включи в нашето празнично предизвикателство!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване