петък, 16 септември 2016 г.

Направена от мен за мен :)


Привет на всички,надникнали тук и сега :)!Споделям ви една картичка която си направих с голямо желание за собствено удоволствие и всичко в нея ми е любимо :):):).Обичам инстинктивно dreamcatcher-и или на български ловци на сънища, защото ми допада идеята , която се влага  в тях да предпазват от лоши мисли и влияние. От там го свързвам с хубави мисли, спокойствие, свобода и не знам защо с хипи стила, който пък ми е много по сърце,може би заради свободата, която е в основата му.Земните цветове също ми носят някакво спокойствие, но не мога да кажа че са ми любими, защото харесвам всички цветове с малки изключения.Ще я включа в http://cardsaddicted.blogspot.bg/2016/09/311.html и http://cardmaniachallenges.blogspot.bg/2016/09/cmc84-earth-tones.html. Бъдете свободни !

5 коментара:

  1. Ех, Поли... Много ти благодаря за бързото включване. Аз също много обичам капаните за сънища и чакам Боян, а после и Мишо да поотрастнат и да си направим по един... Сякаш рядко ни остава време и желание да си направим нещо за нас самите и се радвам, че ти си успяла. Земните цветове носят в себе си един особен заряд, а с водното конче си улучила друга моя любов - подобна на бухаловата... :) Благодаря от сърце, че се включи и уважи моето предизвикателство. Целувки и се надявам да се запознаем някой ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е, Поли! И на мен ми стана любима! Прегръдки...

    ОтговорИзтриване
  3. Чудна картичка, Поли! И аз харесвам dreamcatcher-ите и земните цветове. Всички детайли и елементи са прекрасно съчетани. Много се радвам, че я сподели с нас в предизвикателството на Card mania! =)Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Мммм, много хубава! Да ти кажа и като за мен става :-)
    Целувки!

    ОтговорИзтриване
  5. Hallo Polly, Deine Traumfängerkarte gefällt mir sehr gut! Ich bastle auch gerade meinen ersten Traumfänger in der Farbe mint, ich hoffe, er wird in Zukunft alles Unheil von mir fernhalten ! Ganz liebe Grüße sendet Sylvia

    ОтговорИзтриване