сряда, 2 ноември 2016 г.

Мъжки албум / Album for a man

Привет ,четящи тези редове :)!Днес реших да ви покажа един мъжки албум.Всъщност това е единствения мъжки албум, който съм правила.Албумите, по разбираеми причини ,не влизат в топ 10 на мъжките подаръци, за разлика от бутилката вино ,кожено портмоне, чаши за нещо си, лопата за въглища за парното, пуловер от шотландска вълна, вратовръзка, която никога няма да бъде сложена :):):) и т.н. Направих го почти изчистен, като декорирах само кориците от двете страни с дизайнерска хартия,метален елемент,структурна паста и изрязани елементи.Вътрешните листи са черни, за да изпъкват по-добре снимките.Можех да мина и без надписите на английски ,които ми дойдоха в повече,но ...... това е положението :).Ще включа в
http://kartishok-challenges.blogspot.bg/2016/10/17.html
http://www.simonsaysstampblog.com/mondaychallenge/
Ето малко снимки








3 коментара:

  1. Very cute cover. I love the colors and patterns. Thank you for playing along with us at SSS Monday Challenge. Macarena.

    ОтговорИзтриване
  2. Много е хубав, Поли! Мисля, че нищо не му е в повече. Прегръдки...

    ОтговорИзтриване
  3. И аз точно това си помислих, като те четях - нищо не му е в повече. Всичко е чудесно съчетано, стилно и мъжко. Браво Поли, за пореден път. Обожавам да гледам нещата ти - всички са различни и интересни.

    ОтговорИзтриване