сряда, 8 февруари 2017 г.

Любовен еликсир / Love elixir




Привет и днес от мен :)!Този месец съм твърде активна тук, забелязвате ли?Това е на принципа колкото повече работа имаш и по-малко време да я свършиш ,толкова повече неща, които нямат нищо общо с тази работа ти се правят и за тях намираш време.Та ето поредната валентинка ,свързана с питие, която споделям с вас.Не знам защо повечето ми валентинки не са традиционни, а обикновено са свързани с нещо за пийване като тази .Може би защото съвпада с българския празник Трифон Зарезан ,който аз като привърженик на виното, много уважавам. Или пък си мисля понякога ,колко по лесно и спестяващо и време, и средства ,и нерви ще е ако се харесате с някого, да му пийнете по едно такова еликсирче  и нещата да ви се получат за толкова време, колкото и на двамата ви е комфортно:).Ако комфорта ви свърши някога ,хайде още едно еликсирче с някой друг и т.н. Някои могат цял живот да карат с първото еликсирче, което е перфектно .Простете ,че нещо се отнесох в любовната тема, но някак си успявам и сериозните неща от живота да ги възприемам на майтап :)Както и да е ,с тази валентинка ще участвам в
http://cardsaddicted.blogspot.bg/2017/01/blog-post.html - тема 3 на Ади again :):):) със седем думи върху картичката
http://www.simonsaysstampblog.com/mondaychallenge/
http://thecardconcept.blogspot.bg/2017/02/cc66-february-1-love-romance.html - Mixed Media
http://kartishok-challenges.blogspot.bg/2017/01/mmp-18-love.html - червено,печати,бои или надпис,бои,шаблон
Бъдете влюбени и щастливи, или пък щастливи и влюбени и най-вече пийте червено вино, което е полезно и понякога играе ролята и на любовен еликсир, макар и за кратко :):):)!
Be in love :)

7 коментара:

  1. Харесват ми всичките ти нестандартни валентинки Поли, както и заигравката ти с виното, бутилките и двата празника. Добре помня и предишната, но тази с нищо не и отстъпва по красота.
    Благодаря ти, че ги сподели в Любовното бинго и голямо НАЗДРАВЕ!

    ОтговорИзтриване
  2. Поли, отпиваме на глътки и с наслада от любовният еликсир който си ни предложила с твоята оригинална и интересна вален/трифун/ка. Ще очаквам да се включиш поне още веднъж.
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  3. Уникална! Наистина прекрасна нетрадиционна валентинка. Може би за това е толкова прекрасна, защото не е стандартна :) Дай Боже на всекиму по един любовен еликсир :)

    ОтговорИзтриване
  4. This is such a unique Valentine - love it!!! Thanks so much for joining us this week at The Card Concept.

    ОтговорИзтриване
  5. Както е казал Карлсон: "Ако вдъхновението те посети трябва веднага да зарежеш всичко и да му се отдадеш напълно." ;)
    Разкошна е, Поли!

    ОтговорИзтриване
  6. Поли, поласкана съм от твоето участие в темата "ММ картичка" again :), защото ти за мен си невероятен творец и се възхищавам на работата ти. Благодаря ти, че се включи в КФ партито с още една прекрасна и изпълнена с послания картичка!

    ОтговорИзтриване
  7. A really pretty card and I love how you've used that little bottle, so clever! Thank you so much for sharing and for playing along with us over on the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog... :)

    ОтговорИзтриване