понеделник, 23 март 2015 г.

БЕЗ ЗАГЛАВИЕ

Пролетен привет  за всички !Да ви кажа честно напоследък нещо не ми се правят картички с цветя като основен акцент в тях.Вярно че цветята спасяват положението с липсата на вдъхновение и винаги ти носят настроение- на живо, на картичка, на картина ,като подарък ,като извинение ,като уважение, но все по-често се старая да ги избягвам и да се предизвиквам да творя без тяхна помощ или само като допълнение към основната идея.И днес споделям една любима моя картичка, която не мина без цветя, но само като допълващ цветен акцент. Моето разбиране за романтика е свързано  със свободата да бъдеш себе в свят който иска да бъдеш някой друг,  да действаш импулсивно, да се самоизненадваш , да летиш с крила, които другите не виждат ,да пътешестваш до неотбелязани на никоя карта места, да забелязваш възможности там където привидно ги няма и да ги оползотворяваш по най-забавния начин,рисувайки усмивки.Дано съм успяла да нарисувам и на вашето лице една усмивка!Да имате една цветна ,слънчева и романтична седмица!Картичката ще включа в http://cardsaddicted.blogspot.com/2015/03/254.html и http://hartienivalshebstva.blogspot.com/2015/03/16.html.Бляскавият елемент ,ако не се вижда, е сребърното кръгче на табелката с надписа което имитира глава на пирон.Признавам си, че непрекъсното забравям за този задължителен елемент :).

7 коментара:

  1. Много идейна картичка, Поли! =) Много ми допада твоето въприятие за романтика! =) Сега и аз като се замисля, и за мен няма по-романтично изживяване от пътешествието! Пожелавам и на теб една романтична и пътешествена седмица и благодаря, че се включи в моето предизвикателство! =)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти ,Dess!Радвам се ,че ти допада идеята ми:).

      Изтриване
  2. What an adorable design :) love that sweet little flower pot !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thank you ,Deepti!The inscription is "Every door is the beginning of a journey'".Have a nice day!

      Изтриване
  3. Ех, че интересна картичка. Страхотно участие в цветното предизвикателство на Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  4. nike free 3.0 online his head leaning on nike free 3.0 sale her sister's shoulder, if someone hurts you, I will not hesitate nike free 3.0 online to protect you, nike free 3.0 online I'd rather hurt myself and let you properly. Now grab nike free 3.0 australia treasure immediate, cheap told myself then nike free 3.0 online closed his eyes.

    ОтговорИзтриване