сряда, 6 май 2015 г.

Контрасти

Привет на всички!Напоследък нещо ме мързи да снимам и да публикувам и да пиша в блога:):):).Предпочитам да оползотворявам свободното си време навън в разходки сред природата и да не правя нищо.Сядам някъде на слънце(около Велико Търново гори и полянки колкото щеш) и единствените ми усилия са да си изпразня главата от всякакви мисли, което се оказа адски трудно, и да слушам звуците  наоколо.Страхотна медитация :).Препоръчвам ви я.Но в днешния почивен ден имах повече свободно време и ето че се оказах пред компютъра да видя какво става в "другия мой свят".Споделям с вас и тази картичка в контрастни цветове която ще включа в http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2015/05/cmc68-pearls-and-swirls.html и http://cardsaddicted.blogspot.com/2015/05/258.html .Това е всичко за сега.Мисля да продължа с мързела докато някой  не ми е намерил някаква работа за свършване :):).

5 коментара:

  1. Много стилна и елегантна картичка, Поли! Очевидно разходките и медитацията са повикали вдъхновението при теб :) Наистина много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  2. Виждам аз, че липсваш напоследък тук, но пък и медитацията, почивката и вдъхновението имат важно място в света ни, Събирай и заради мен! Колкото до картичката - много е добра - елегантна, класическа в цветовата си комбинация, чудесна като дизайн.

    ОтговорИзтриване
  3. Чудна е! Браво, Поли! Ама как ги измисляш само такива красоти и комбинации...

    ОтговорИзтриване
  4. Lovely card. Thanks for joining us at Card Mania Challenge! zetkaArt

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасно творение! Благодаря ти, че го сподели с нас в Card Mania Challendges.

    ОтговорИзтриване