сряда, 3 юни 2015 г.

ЩАСТИЕТО Е В БАЛАНСА,НАЛИ?

Здравейте!Споделям с вас една любима моя картичка тип колаж,която правих за рождения ден на една счетоводителка,отдадена твърде много на работата си.Извинявам се за лошата снимка ,но я правих дословно секунди преди да предам картичката, и се е получила леко размазана ,но според мен най-важното в нея -идеята и посланията се виждат добре:)Ако колажът минава към mix media стила, ще я включа в http://kartishok-challenges.blogspot.com/2015/05/kartishok-challenge2.html.Хубав ден и работата не е всичко:) !Това е положението:).P.S.-Мен лично един такъв пич ще ми изтрие работата от плановете за доста време напред :):):)А на вас?

6 коментара:

  1. Поли, така се разсеях, че чак си забравих мисълта :) Ще се върна пак по-късно да разгледам подробно пожеланията ти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха-ха и аз докато я правих постоянно се разсейвах някъде вдясно от центъра и:):):)

      Изтриване
  2. Хаха, Поли наистина забавен колаж! Супер идея и да знаеш, че ти завидях на хубавия почерк :)

    ОтговорИзтриване
  3. Симпатяго, пак си измислила много идейна картичка! Супер е и "това е положението"!
    Прегръдки!
    Ирена

    ОтговорИзтриване
  4. Балансът е в основата на всичко красиво и успешно.Колко е трудно обаче да го намерим-може да минат и няколко живота !

    ОтговорИзтриване
  5. Колажа си е основен "похват" в микс медията. :P Особено като ни подкупваш с такива мъжаги. :D Много зареждащ и развеселяващ проект, Поли! Радвам се, че го включваш във второто ни предизвикателство в Картишок ММП!

    ОтговорИзтриване