сряда, 24 февруари 2016 г.

Свети Валентин и Трифон Зарезан или 2 в 1


Привет на всички :)!Днес избрах да ви покажа една картичка ,която един готин мой приятел поръча за 14 февруари.Разговорът ни долу-горе протече така:
"-Да вземеш да ми направиш една картичка за 14 февруари.
-Добре, но за кой празник да бъде?
- И за двата.Например с едно пияно амурче...Хахахахх!"
и тук следват куп бъзици по темата, които няма да цитирам, защото не знам как да сложа знак "Забранено за деца под 12 г". :):):)
Та пияно амурче не можах да докарам,но сега като гледам обърнатия етикет на бутилката сигурно на мен ми е било пияно:):):).Всъщност ми се получи тази леко бъзикнийска ,микс медийна картичка с миниатюрна пластмасова бутилка вино и амурче, което се чуди в любовните или в алкохолните дела да помага :):):).Надявам се получателката на картичката да има чувство за хумор, че чарът на тази картичка да не отиде на вятъра.Мушвам я в http://kartishokchallenges.blogspot.bg/2016/01/mmp9hearts.html , http://cardsaddicted.blogspot.bg/2016/01/6.html - КФП 249 "Любов" и http://cardmaniachallenges.blogspot.bg/2016/02/cmc77-add-some-red.html.Да ви е готино и все още любовно:)!

8 коментара:

  1. Еее, Поли, изтрепа рибата! ;) Всеки път се чудя как ги измисляш такива оригинални!! А тоя тирбушон пък откъде? Че и бутилка... много ми харесва!
    Прегръдки!
    Рени

    ОтговорИзтриване
  2. Gorgeous card. Thank you for joining us at Card Mania Challenge. Good Luck.

    Hugs.
    Evie - DT member.

    ОтговорИзтриване
  3. This is really lovely!
    Thanks for playing with us at Card mania! Hope you will join us again :) Kaja

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка,Поли :) Толкова изчистена,а същевременно толкова.....готина :) Благодаря ти ,че се включи в предизвикателството на Card Mania .Целувки
    Стела Карапеткова -DT

    ОтговорИзтриване
  5. Ай как съм го пропуснала това? Много яко!!! А тирбушона определено кърти :)

    ОтговорИзтриване
  6. Поли, много ми харесва като цяло и всеки детайл по отделно. Много ми допада и чувството ти за хумор и всеки път се забавлявам и радвам на майтапчийските ти картички. Определено създават настроение :)

    ОтговорИзтриване
  7. Поли, и аз да си кажа, че обожавам чувството ти за хумор, и таланта да го вплетеш така умело в картичките си. Макар че онази с червените обувки ми е фаворит, и тази ще заеме специално място в селекцията ми твои картички.

    ОтговорИзтриване