понеделник, 2 май 2016 г.

Картичка за зъболекарка


Привет надникнали в блога ми !Това е картичката, която направих за рождения ден на една свекърва по професия зъболекар.Желанието на снахата беше само да има нещо свързано с професията на рожденичката и да е мнооого хубава :) Предполагам, всеки знае за преобладаващото по скоро негативно мнение за отношенията между снаха и свекърва ,в което според мен има доза истина,но все пак всичко си зависи от хората :), така че това приятелско ,положително отношение ми направи страхотно добро впечатление и самата картичка направих под въздействието на тези  хубави емоции.Ще я включа в http://cardsaddicted.blogspot.bg/2016/04/295_29.html и http://cardmaniachallenges.blogspot.bg/2016/05/cmc80-flowers.html .Хубави празнични дни !

7 коментара:

  1. Много ми харесва :) ... Леко шеговито-пиперливо ми звучи това с усмивката на зъболекарския стол ;) Хахах ... стахотен зъб в клещите за всеки случай :) Много е идейна :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много красива картичка в разкошни цветове!Благодаря че се включихте в Картичкофурийско предизвикателство 296 - Картичка за професия

    ОтговорИзтриване
  3. Много идейна, закачлива картичка, прекрасно съчетание между професионални детайли и красоти. Благодаря за включването в Card Mania. Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Woow what an interesting card! Thank you for joining Card Mania Challenge

    ОтговорИзтриване
  5. Lovely! Thank you for joining us at Card Mania Challenge, good luck:)

    ОтговорИзтриване
  6. Lovely funny creation!
    Thanks for playing at Card Mania Challenge.
    Ileanaxx

    ОтговорИзтриване