вторник, 12 март 2019 г.

За рециклирането продължение :)



Хелоу :) Продължавам темата за рециклирането с единственото желание да ви навия да покажете тук  някоя готина идея, която ще ни помогне да не харчим средства за неща, които успешно можем да заменим с други, вече използвани такива ,и съответно да не задръстваме природата с "боклучета" , на които можем да дадем втори шанс :) И не само за пестене става въпрос. Може да ви звучи банално, но даже само една хартиена опаковка да не бъде изхвърлена , замърсявайки и загрозявайки околната среда, за мен е кауза, която се старая да подкрепям винаги , когато имам възможност .
Това е превъплъщението на едно рекламно ..... "нещо" (не се сещам за точното наименование ),спасено да не бъде изхвърлено в контейнера от една  оптика , на което преди да го рециклирам стоеше лицето на готина манекенка ,опитвайки се да ми продаде страхотни слънчеви маркови очила :):):)Не и се получи с очилата, но пък успя да зарадва една майка на юбилея и, с едно стихотворение написано специално за нея от семейството.
Между другото "нещото" го прибрах без конкретна идея в главата ,само с мисълта че ще му дойде времето да се превърне в нещо полезно .
Бъдете щастливи и очаквам от вас всякакви осъществени идеи на тема "Рециклеране" тук .
Пък аз ще се включа тук :).



Няма коментари:

Публикуване на коментар