неделя, 9 юни 2019 г.

Покани за юбилей / Invitations for anniversary party



Привет на всички, поспрели се тук в този прекрасен летен ден ! Времето си тече и ако ти е писано и  ако господ те  обича :) , ставаш  на цели 50 години .И това си е перфектният повод да почерпиш, защото не всеки има тази привилегия в тези напрегнати години. Моят мъж (мразя това определение, но ако кажа просто Вальо ,някои от вас няма да разберат за кого става въпрос ) е на няколко крачки от 50- те и естествено вече започна организацията за купона . Първоначално той категорично отказа да му правя покани, предполагам го считаше за нещо излишно и доста официално, пък ние не си падаме по официалности в нашето семейство, но в един момент се оказа ,че поканите са нещо необходимо .Защото хората масово не помнят . Денят Х е в средата на отпускарския сезон, през юли , и той позвъни по телефона и покани набелязаните около 40 готини купонджии още през април , но в последствие се оказа, че срещайки няколко семейства от поканените, те не помнят точно за коя дата и къде ще е събитието . И той  се съгласи да направя около 20 покани, които да напомнят на хората ,че на тази дата, на това място могат да се повеселят по повод, че приятелят им вече е одъртял :).Няма да ви казвам, че от 20 станаха + 3,4 +++ и  даже днес се сетихме за още един супер готин приятел, който не сме виждали от има няма най-малко половин година и сигурно ще има и още , но за това са приятелите- както казват - да не те оставят да остаряваш и да правиш глупости сам :):):).
Та това сътворих с много желание  и кеф  и успях да постигна целта си, а именно да видя огромна усмивка на лицето на всеки , който получи поканата .
За тези, които не знаят , да кажа че ние си имаме куче , което е неразделна част от мъжа ми до такава степен, че като го видят без него питат къде е и защо не е лепнат за него като гербова марка. Просто нямаше как да не е част от картинката .
Кажете ми дали ви харесва поканата, пък аз ще  избера на случаен принцип един от вас, оставил честно мнение  под този пост до 01.07.2019 г. , и ще му пратя награда - изненада от мен .Тези, на които поканата не им харесва, също участват , така че очаквам вашето искрено мнение .
Бъдете щастливи, усмихнати и се радвайте на живота , защото както някой някъде беше казал -този живот е кратък, докато се усмихнеш ...... и се озъбваш :):):)
Ще я покажа и в
https://www.simonsaysstampblog.com/wednesdaychallenge/simon-says-masculine/
http://craftycardmakers.blogspot.com/2019/06/235-masculine.html
http://cardsaddicted.blogspot.com/2019/05/391.html

5 коментара:

  1. Поканите са супер яки, Поли! Да е жив и здрав твоят мъж и дай Боже да стигне до 100! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Нямам думи.... много са готини! Разгърнах снимките на цял екран и.... усмихнах се! Супер са!!! Още няколко пъти по 50 за твоя мъж ;) , да бъде здрав и щастлив, той и всички вие около него!!!

    ОтговорИзтриване
  3. С нетърпение очаквам всяко твое хрумване, Поли! Толкова са свежи и с прекрасно послание. Много здраве и хубаво лято на цялото семейство, и незабравим рожден ден на твоя мъж! Прегръдки..

    ОтговорИзтриване
  4. These invitations are so cool! I love the background and I love the image! Thank you for joining our Challenge at Crafty Cardmakers. x

    ОтговорИзтриване
  5. Поли, как дали ни харесват??? Та те са точно в десетката. Закачливи, шеговити, с намигане и куче :) перфектни са!А както често се случва, съвсем на една вълна сме - у нас всичко е крафт и бяло в момента :) така че съчетанието на цветове само може да допринесе за цялостната измислена и оргинална визия. Да е жив и здрав мъжа ти, и още много кръгли годишнини да събирате приятели за купон.

    ОтговорИзтриване